• Huur nu een springkussen

  Kies een springkussen en stuur ons een berichtje via whatsapp. Tel.: 06-10326418

  Let op: Afhankelijk van waar het springkussen moet komen te staan, kunnen er nog extra kilometerkosten worden berekend. Wil je weten hoeveel dat is? Neem dan eerst contact met ons op.

 • Onze springkussens

  Stormbaan

  Onze stormbaan is 13 meter lang en voor de breedte heb je 6 meter ruimte nodig. De meeste geschikte leeftijd is vanaf een jaar of 4. Ideaal voor kinderfeestjes, buurtfeestjes, sportdagen en alle andere soorten evenementen. Voor de veiligheid is het aan te raden dat er een volwassene bij staat als begeleiding. Het huren is geheel op eigen risico.

  De stormbaan is € 120,00 voor Nijmegen en omgeving. Inbegrepen bij deze prijs is het halen en brengen, opzetten en afbreken in Nijmegen en omgeving.

  Buiten Nijmegen worden er kilometerkosten in rekening gebracht.

  Rodeo springkussen

  De rodeo springkussen is 4,5 x 5 meter groot. Deze is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 1. Door de grootte kunnen er zeker 10 kinderen tegelijk op springen. Voor de veiligheid is het aan te raden dat er een volwassene bij staat als begeleiding. Het huren is geheel op eigen risico.

  De rodeo is € 60,00 voor Nijmegen en omgeving. Inbegrepen bij deze prijs is het halen en brengen, opzetten en afbreken in Nijmegen en omgeving.

  Buiten Nijmegen worden er kilometerkosten in rekening gebracht.